På bildet til venstre Jan Inge Andreassen (styreleder) og Erik Nyhus (daglig leder).

SalesJobs er et rendyrket rekrutteringsselskap innenfor salg og ledelse. SalesJobs spesialiseringsfilosofi er basert på at kompetanse og faglig innsikt innenfor salg er viktig for å bli en god rekrutteringspartner innen fagfeltet. SalesJobs fremstår i dag som Norges ledende rekrutteringsselskap innenfor salg, og er Gaselle-bedrift i år.

Første halvår i 2017 har vært spennende for daglig leder Erik Nyhus og hans kollegaer i SalesJobs. Ikke bare har de opplevd en 30% vekst i oppdragsmengde versus tilsvarende i 2016 – i august åpner de et nytt kontor i Trondheim! Vi tok sommerpraten med en sprudlende Nyhus, som var ivrig etter å fortelle!

SalesJobs åpner nytt kontor i august – hvorfor ble det Trondheim?
Vi mener at Trondheim er et veldig spennende område med god næringsutvikling og et godt marked å tre inn i. Vi ser at vi ikke klarer å bearbeide markedet godt nok sørfra, og derfor besluttet vi at det ville være et godt og riktig valg å åpne i Trondheim.

Er dere på jakt etter flere ansatte til det nye kontoret?
Vi har ansatt ny leder for SalesJobs Trondheim som begynner i august, og kommer gradvis til å vokse videre. Planen er å ansette nr. 2 etter et halvt år, så tar vi det videre derfra. I tillegg skal vi ansette nye rådgivere både i Vestfold og Oslo fra høsten.

Hva mener du er grunnlaget for veksten dere har opplevd dette halvåret?
Våre ansatte!! – de har vært det viktigste grunnlaget for veksten. SalesJobs består for øyeblikket av et team på 10 dedikerte og faglig dyktige rådgivere som brenner for salg og rekruttering. De skal ha æren for veksten.

Videre så er det en positiv utvikling i næringslivet! Først og fremst på Østlandet, men også i  Vestlandsfylkene er det positive signaler.  Dette er vårt femte år, så det er klart vi har blitt mer kjent i markedet, og vi har nok truffet en åpning i rekrutteringsmarkedet som har vært etterspurt.

Som spesialist innenfor salgsrekruttering blir det selvfølgelig veldig nisjepreget, og blir du god kan du også opptre som en naturlig sparringspartner for ledelsen i salgsorganisasjoner. Vi tenker at rendyrking og dedikasjon er viktig for å bli faglig dyktig innenfor salgsrekruttering.

Hvordan ser du for deg at neste halvår blir, med nyåpning?
Ja, nyåpningen i Trondheim i august håper vi kommer til å få en del oppmerksomhet, det er et spennende marked! Vi ser også på Hordaland som et sannsynlig neste sted for etablering av avdelingskontor.

I vår verden er du ikke bedre enn det siste rekrutteringsoppdraget du har løst for en kunde; det skal være bra hver gang ! Dette er viktige saker vi snakker om, både for kundene våre og de som er i jobbsøkerprosess. så prosessen skal bli håndtert på en god måte. Bare det å få et råd på veien, og få ordentlige svar – det er en forpliktelse som vi har som en profesjonell rekrutteringsaktør.

Nå banker sommerferien på døren! I 3 ord- hvordan blir sommeren for SalesJobs- gjengen?
Sommeren blir forhåpentligvis avslappende og avkoblende – og det er nok det aller viktigste, å lade opp batteriene! Midt i juli tar også mange av kundene våre ferie, og det er viktig at vi også tar det å restituere på alvor. Så møtes vi på Kick-Off i august igjen i forbindelse med Drammen Elvefestival, hvor vi samler hele gjengen. Da er vi 11 ansatte som samles til en mini strategisamling, og det blir spennende. Så i 3 ord vil jeg si at sommeren vår blir; avslappet, restituerende og velfortjent. Jeg gleder meg til høsten – God sommer!