Linda Lillebø – ny partner/headhunter i SalesJobs Rogaland

I september 2020 restartet vi vår satsing i Stavanger-regionen med etablering av nytt datterselskap SalesJobs Rogaland AS. Til tross for alle utforingene rundt Covid-19 har daglig leder Kåre Sele Krogedal på kort tid reetablert SalesJobs som en offensiv aktør innenfor rekruttering og utvikling av bedrifter med salgsfokus i regionen. Og resultatene i denne fasen har vært langt over forventningene. -Et innholdsrikt halvår, med mange oppturer og noen nedturer, er oppsummeringen fra Krogedal.

– Vi har gleden av å informere om ny medarbeider på laget, forteller Kåre.  Fra april er Linda Lillebø på plass som partner og headhunter. Linda har bred kommersiell erfaring, fra bank, media og produktleveranser, og kommer fra rolle som salgssjef i Schibsted.

-Dette gleder jeg meg skikkelig til, forteller Linda Lillebø fra bilen på vei til påskefjellet. Vi stilte henne tre kjappe spørsmål.

Hvorfor valgte du SalesJobs?
– Jeg valgte SalesJobs pga den merkevaren Kåre allerede har klart å etablere i Rogaland . Jeg klarer å identifisere meg med å utfordre litt det etablerte i rekrutteringsbransjen i form av å være litt mer synlige og dele erfaringer underveis. Jeg får aller mest tilførsel av energi i møte med mennesker som ønsker å utvikle kunnskap og ferdigheter innen salg og selvledelse .

Hva ser du mest frem til?
– Jeg ser mest frem til å møte mange kjekke folk, å få virkelig kjenne på kroppen hva jeg kan bidra med og å skape noe sammen med SalesJobs Teamet!

Hvilke verdi tilfører det kundene i Rogaland ?
– Mitt hjerte banker nok aller mest for å bli kjent med og forstå mennesker. Kultur i form av følt tilhørighet, å bli heiet på, å bli vist retning er fundamentet for å skape og opprettholde et prestasjonsmiljø. Kundene mine vil merke at jeg er ekstra grundig i første fasen av en rekruttering, hvor vi skal bli enige om hva de egentlig ser etter og hva slags kompetanse som skal tilføres selskapet. Her har jeg mye erfaring og kompetanse , og gleder meg til å starte dialoger for å se hva jeg kan bidra med over tid !

Vi gleder oss også til å få nok en inspirert rådgiver inn i SalesJobs Teamet – Vi ønsker dere alle en god og avkoblende påske!

Linda Lillebø når du på telefon 920 65 355 eller linda@salesjobs.no

Del gjerne:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin