Profesjonell bistand til rekruttering

Hvorfor søke profesjonell bistand fra SalesJobs til rekruttering?

Studier viser at de fleste ledere har ansatt feil person minst en gang, og antakelig kan de fleste av oss peke på kolleger de selv ikke ville ansatt. Ansettelser er en virksomhetskritisk prosess med reell fare for å mislykkes.

Det å finne den dyktige lederen eller den riktige medarbeideren, med riktig kompetanse, erfaring, personlige egenskaper og motivasjon, er avgjørende. Det er ofte en utfordrende og krevende prosess, og en feilansettelse vil være både dyrt og ressurskrevende.

Rekruttering handler først og fremst om å nå frem til de riktige kandidatene, og gjøre dem interesserte i stillingen, mens seleksjon dreier seg om å plukke ut de med størst potensial for å lykkes.

SalesJobs har et omfattende nettverk av ulike selgere og ledere som vi bringer inn i våre oppdrag. Vårt kundeløfte er å gjøre alt vi kan for å finne spennende og relevante kandidater og med en rask og effektiv fremdrift. I tillegg skal vi bidra til en lett og ledig dialog til et effektivt samarbeid mellom kandidatene og oppdragsgiveren.

Hodejegeren fra SalesJobs utgjør forskjellen – så kan du fokusere på din kjernedrift!