Referanser

Tietoevry logo

EVRY leverer tjenester som brukes av over fem millioner mennesker i Norden. Vi bistår virksomheter i både privat og offentlig sektor med innovasjon for økt modernisering og konkurransekraft i markedet. Selskapet har valgt å inngå et samarbeid med SalesJobs for å nå ut til Norges beste selgere. «Vi er godt fornøyde med rekrutteringene SalesJobs har gjennomført for oss så langt og ser frem til et fortsatt godt samarbeid.

Tim Nguyen, salgssjef hos EVRY

Würth Norge AS har hatt SalesJobs som rekrutteringspartner innenfor salgsrelaterte stillinger i flere år. SalesJobs vet hva som skal til for å lykkes i salg. De følger opp tett og er raske til å snu seg. Vi er svært godt fornøyd med samarbeidet så langt.

Tor Olav Johnsen, Fagleder Rekruttering og Kompetanseutvikling/ Würth Norge AS
Wurth logo hvit 500x200 1
Fritzoe Engros logo hvit 500x200 1

Vi opplever SalesJobs som en profesjonell rekrutteringspartner, og de er meget dyktige til å sette seg inn i og forstå vår kultur og våre behov. Vi er meget godt fornøyd med rekrutteringene så langt.

Espen Randsted, Administrerende direktør/ Fritzøe Engros AS

Vi i Makita ser hvor krevende det er å finne den rette medarbeideren. Vår organisasjon har vokst raskt og vi har innsett at det krever sitt å sortere ut de rette kandidatene. SalesJobs gjør en meget grundig jobb både med å sette seg inn i selve oppdraget, bearbeiding av søkeprosessen og selve tilsettingen. Vi er totalt sett svært fornøyd med SalesJobs.

Stian Braata, Country Manager/ Makita Norway
Makita logo hvit 500x200 1
Nasta logo hvit 500x200 1

Rekrutteringene har blitt ryddig og profesjonelt gjennomført. SalesJobs fikk tak i de rette profilene og fremsto som en god ambassadør for Nasta gjennom hele rekrutteringsprosessen. Vi er godt fornøyde så langt

Tom Johansen, Administrerende direktør/ Nasta AS

GLAVA® har valgt et samarbeide med SalesJobs for rekruttering av salgspersonell for våre varemerker: Weber, Glava Isolasjon og Gyproc. Vi har hatt et godt samarbeide over flere år- og opplever SalesJobs som en profesjonell og samarbeidsvillig partner. Vi opplever at SalesJobs er grundige i prosessene, proaktive og dyktige til å følge opp, både oss som oppdragsgiver- samt kandidater, underveis- og etter endt prosess.

André Bråthen – Markedssjef og Bjørn Heggen – Salgssjef Norge
Glava logo 500x200 1
Swedol logo

Swedol AS har samarbeidet med Salesjobs de siste 2 årene. Våre rekrutteringsbehov har primært vært innenfor våre 2 viktigste kanaler; hhv direktesalg og butikk. I Salesjobs har vi funnet en partner som på en rask og effektiv måte har forstått vår virksomhet, marked og ikke minst våre verdier. Dette er en absolutt forutsetning for å lykkes med rekrutteringsprosesser. De kvaliteter vi setter mest pris på er i all hovedsak evnen til å finne spennende og relevante kandidater og med en rask og effektiv fremdrift. I tillegg bidrar en lett og ledig dialog til et effektivt samarbeid mellom partene. Vi gir Salesjobs de beste anbefalinger!