DNV-Sertifisering

DNV sertifisert innen rekruttering.

En god rekrutteringsprosess bidrar til økt treffsikkerhet og mer objektive valg og sikrer suksess for kandidat og kunde. En dårlig prosess kan bidra til store økonomiske tap og i verste fall dårlig rykte. En DNV sertifisering sørger for at vi har den kompetansen som trengs for å bidra til at rett person havner på rett sted og dermed bidrar til vekst for din bedrift.

Sertifiseringsordningen for rekrutterere ble opprettet i 2011 og i det er i dag over 480 sertifiserte rekrutterere, som daglig bidrar til at kandidater og kunder opplever gode og rettferdige rekrutteringsprosesser.

Vi anbefaler alle våre kunder å benytte en DNV sertifisert rekrutterer.

En god prosess er avgjørende

DNV-sertifiseringens hensikt i henhold til rekrutteringsprosessen er å øke profesjonelle rekruttereres treffsikkerhet, og bidra til mer objektive valg.

En god prosess er avgjørende for et vellykket utfall, mens en dårlig prosess kan føre til både økonomiske tap og et dårlig rykte blant de gode kandidatene.

Kvalitet og integritet

Som en seriøs, profesjonell og markedsledende aktør innen rekruttering er kvalitet og integritet to prinsipper vi setter svært høyt.

Vi skal ikke drive med synsing, og vi skal alltid gi gode og objektive råd til våre oppdragsgivere. Vi har gode testverktøy og sikkerhetsmekanismer på plass for å sikre at vi alltid gjør en best mulig jobb for våre kunder.