Hvorfor ikke gjøre rekrutteringen selv?

Rekruttering er en viktig, men også krevende, prosess. Det tar lang tid å finne frem til rett kandidat, og dette arbeidet vil gå på bekostning av andre arbeidsoppgaver. Dette fører til at man ofte opplever slurv i prosessen, og man ender opp med å ta enkleste vei til målet. Dette vil påvirke resultatet av rekrutteringen, og den videre økonomien til bedriften.

Det er mange feller ved rekruttering, og en av de viktigste fellene du bør unngå er synsing og magefølelse når man skal finne rett kandidat til stillingen. Ved la en spesialist ta seg av rekrutteringen vil du være sikret objektivitet i hele rekrutteringsprosessen. Videre kan du forvente at den rette kandidaten, med rett kompetanse og personlige egenskaper, får jobben.

I Salesjobs gjennomfører vi langt over 100 rekrutteringer til kommersielle stillinger hvert år. Vi har et stort nettverk, og er i årlig kontakt med flere tusen kandidater. Dette gir oss en stor fordel i det å finne de beste kandidatene på markedet.

Lederskap er en ensom jobb, og vi tror derfor at du trenger en kompetent sparringspartner som kan utfordre deg med sin innsikt og kompetanse i rekrutteringsprosessen.

Vi setter vår prestisje i å hjelpe deg som oppdragsgiver med å lykkes.

Del gjerne: