MILWAUKEE® valgte SalesJobs som sin rekrutteringspartner i Norge – gjør deg klar for tidenes rekrutteringskampanje for MILWAUKEE®.

Techtronic Industries er et av verdens ledende selskaper innenfor utvikling, design, produksjon og markedsføring av elektroverktøy, hagemaskiner og gulvpleie samt tilbehør til disse, både til forbrukere, profesjonelle og industrielle kunder. Varemerket MILWAUKEE® markedsføres til de fleste profesjonelle brukere innen VVS, EL, Bygg & Anlegg og Industri.

Techtronic Industries Nordic er et offensivt selskap som markedsfører og selger et bredt utvalg av elektroverktøy, håndverktøy, tilbehør og personlig verneutstyr under de ledende merkene MILWAUKEE®, AEG® og Ryobi®. Nå har selskapet valgt SalesJobs som sin rekrutteringspartner i Norge.

– Det er med stolthet jeg i dag forteller at vi har signert samarbeidsavtalen med TTI/MILWAUKEE® Norway, forteller daglig leder og partner i SalesJobs, Erik Nyhus. MILWAUKEE® er et veldig offensivt og attraktivt merke å jobbe med, og vi skal gjøre alt vi kan for å finne spennende og relevante salgsprofiler for dem også i fremtiden, avslutter Nyhus

-Vi har jobbet tett med SalesJobs sine hodejegere i ca. 3 år nå, og dette har utelukkende vært positivt så langt, forteller Salgsdirektør for MILWAUKEE® Simen Jonassen. -Vi har hatt en kraftig vekst i Norge, og det å få på plass gode selgere og ledere har vært avgjørende for vår utvikling, forteller Jonassen.

Om kort tid lanseres tidenes rekrutteringskampanje for MILWAUKEE® i Norge. Selskapet er svært ambisiøse, og mange spennende salgsstillinger blir snart sluppet på jobbmarkedet – så følg med på våre nettsider og digitale plattformer.

Om SalesJobs:
SalesJobs Search & Selection er Norges markedsledende spesialiserte rekrutteringsselskap innen salg og markedsføring. Våre 9 hodejegere rekrutterer til kommersielle stillinger på alle nivåer over hele Norge.  Vår visjon er «førstevalget for bedrifter med salgsfokus», og vårt kundeløfte er å gjøre alt vi kan for å finne spennende og relevante kandidater og med en rask og effektiv fremdrift.

Ved spørsmål kontakt daglig leder i SalesJobs AS, Erik Nyhus
E-post: erik.nyhus@salesjobs.no Telefon: +47 90077882

 

Del gjerne: