SalesJobs utvider tjenestetilbudet – etablerer Selector Search & Selection

SalesJobs har spesialisert seg på å rekruttere til kommersielle roller, med fokus på salg, marked og ledere. Siden oppstarten i 2012 har vi etablert oss som markedsledende aktør innen vårt fagområde i Norge. Vi har datterselskaper i Oslo, Vestfold og Rogaland og utfører treffsikre rekrutteringer over hele landet. Nå etablerer SalesJobs et nytt rekrutteringsselskap.

Nytt tilsluttet selskap – bredere tjenestespekter

1. august går vi live med et nytt selskap i SalesJobs-familien; Selector Search & Selection. Selector skal tilby det norske markedet tjenester innenfor rekruttering og utvelgelse av ledere og nøkkelpersoner til alle fagfelt. Vi har samtidig gleden av å presentere Ove Haugen som ny daglig leder/partner for satsningen. Ove er siviløkonom og statsautorisert revisor. Han har en tung lederbakgrunn og han har jobbet som selvstendig konsulent. Erik Nyhus vil fra samme tidspunkt tiltre rollen som fagansvarlig/partner i Selector.

– Forståelse av virksomheten og god kunnskap om kundens kultur er avgjørende for en god prosess, sier Ove Haugen. Vi vil være tett på med grundig planlegging og god forretnings- og kundeforståelse. Det er viktige suksesskriterier.

– Med etableringen av Selector vil vi tilby rekrutterings- og seleksjonstjenester rettet mot ledere og spesialister innenfor alle fagområder. Det er samtidig naturlig at jeg bruker egen erfaring og nettverk innenfor økonomi og finans til rekrutteringer til disse fagfeltene, sier Haugen.

– En ansettelsesprosess kan være utfordrende og tidkrevende, og vårt mål er alltid å finne kandidaten med størst potensiale for å lykkes. Med SalesJobs i ryggen og med et bredt nettverk av kandidater skal vi bidra til en effektiv prosess og økt lønnsomhet for våre kunder, sier Haugen.

Selskapene skal spille sammen – mot felles mål

Formålet med etableringen av Selector er å kunne tilby markedet rekrutteringstjenester til flere fagområder enn det SalesJobs fokuserer på i dag. SalesJobs har blitt en dominerende aktør i Norge med sin spesialisering innen kommersielle roller, med fokus på salg, marked og ledere. Selector vil komplementere tjenestespekteret, og det nye selskapet vil også samarbeide med SalesJobs i rekrutteringsprosjekter. Selector vil ha kontorer i Vestfold og Oslo.

-Erik Nyhus har gjort en meget god jobb som daglig leder i SalesJobs i snart 10 år, forteller styreleder i SalesJobs, Jan Inge Andreassen. -Vi har i denne fasen gått fra å være en gründerbedrift – til i dag å være markedsleder i Norge innenfor vår satsning mot salg. Totalt sett har SalesJobs nå rekruttert over 1.000 mennesker inn i salgsrelaterte roller. Dette skal Nyhus ha sin del av æren for. For oss er etableringen av Selector en naturlig satsning for å bredde vårt tjenestespekter innenfor rekruttering, og samtidig så skal SalesJobs jobbe videre med å forsterke sin posisjon, avslutter Andreassen.

Selector eies av SalesJobs AS, Ove Haugen (holdingselskap) og Erik Nyhus (holdingselskap). Ved ytterligere spørsmål kontakt Ove Haugen, daglig leder tlf 923 43 900 eller Jan Inge Andreassen, styreleder 997 12 345.

Del gjerne: