Visma Mamut valgte SalesJobs

Visma Mamut har fra 1. mars 2015 valgt SalesJobs som samarbeidspartner på rekruttering innen salg og salgsledelse. 

Det er med stolthet jeg i dag har signert samarbeidsavtalen med Visma Mamut og deres medlemsbedrifter, forteller styreleder og partner i SalesJobs, Jan Inge Andreassen.

Visma innkjøpssamarbeid (tidligere Visma Advantage) er Norges største fordelsprogram for bedrifter. Visma forhandler på vegne av 15.000 kunder med et samlet innkjøpsvolum på 2 milliarder kroner.

SalesJobs´ visjon er å være markedslederen innen rekruttering av selgende mennesker i Norge, og denne avtalen vil kunne bringe oss et langt steg i den retningen. For oss i SalesJobs er dette en viktig milepæl, og vi gleder oss stort til samarbeidet, understreker Andreassen.

Samarbeidet innebærer at Visma Mamut nå har en rekrutteringspartner som er spisset mot salg og salgsledelse. Ledelsen poengterer at SalesJobs er en opplagt samarbeidspartner.

SalesJobs har oppnådd mye på kort tid og er svært profesjonelle i alt de foretar seg. I Visma Mamut har vi store forventninger til det kommende samarbeidet, sier partner director Joachim Thoner.

 

For mer informasjon vennligst kontakt:

Jan Inge Andreassen, Styreleder/Partner i SalesJobs. +47 997 12 345

Joachim Thoner, Partner Director i Visma Mamut. +47 478 90 171

SalesJobs´ visjon er å bli markedslederen innen rekruttering av selgende mennesker. Vi jobber landsdekkende fra våre kontor i Oslo, Rogaland og Vestfold. Siden oppstarten i oktober 2012 har SalesJobs rekruttert over 200 selgere og ledere til norske og utenlandske virksomheter.

Del gjerne: